WIE ZIJN WIJ

World Marketing Partners is de organisatie voor direct sales en
optimalisatie van verkoopprocessen. Wij bedenken sales- en
promotiecampagnes met een specialisatie in energie. Onze medewerkers hebben een persoonlijke klantgerichte benadering. Ze handelen snel en sturen op de juiste manier jouw organisatie aan. Ons klantenbestand van de afgelopen vijf jaar bevat belangrijke (inter)nationale merken.

De specialistische kennis van onze verkoopteams resulteert in een hoog conversiepercentage. Zij worden ondersteund door een professioneel servicecenter met ervaren telefonische medewerkers. Daarnaast werken we impactvolle marketingcampagnes uit voor diverse A-merken in Nederland. Wij onderscheiden ons van anderen bedrijven door kwaliteit en innovatie.

Met een locatie in Haarlem en Amsterdam zijn wij een snel groeiend bedrijf dat dagelijks nieuwe prestaties neerzet. Wij behalen resultaat als team en dat maakt ons sterk als bedrijf. Door intensief te trainen, begeleiden en monitoren cultiveren wij passie voor onze klanten. Het is onze ambitie om de klant advies te geven voor wat nu nodig is maar vooral ook gericht op de toekomst.

Privacy Policy

Terms & Conditions

World Marketing Partners

info@worldmarketing.nl